kunst Sandefjord

About

Verena Waddell: Kunstnerisk virke

Mitt kunstneriske virke har vært meget aktivt de siste 17 år. Jeg var ferdig utdannet fra Emily Carr University of Art and Design i 1996 og praktiserte med eget studio et par år etter utdannelsen. Så gikk veien inn i næringslivet og jeg jobbet som Teamleder inne IT i bl.a Hydro og Yara fra 2000-2006, da jeg startet opp igjen.

Mitt studio har vært en energisk og inkluderende praksis. Jeg har valgt å åpne atelier, både for workshops for næringslivet og private grupper, samt utstilling av mine arbeider.

Kvinneskikkelsen står sentralt i mine arbeider og de fleste av mine prosjekter gjenspeiler det. En stødighet samt flyt og direkte tilnærming, er gjentakende i mange av mine serier. Jeg har gjort utallige live malinger i større og mindre skala, der jeg går på blanke lerret i store format og maler direkte foran publikum